IL CERCARICETTE ^^, link da Splinder Blog

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yurippe_watanabe
icon1  view post Posted on 26/6/2006, 10:28




Se avete bisogno di una ricetta e la trovate solo in inglese o in giapponese e non la capite, basta chiedere e io ve la darò in italiano completa di immagini e spiegazioni ^^
lasciate qui sotto messaggi delle ricette che cercate ^^
ciaoooooooooooooooo


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:piatti: :2046.gif: :eat: :2061.gif: :2076.gif: :2081.gif:


Edited by yurippe_watanabe - 30/6/2006, 00:43
 
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Piperyta_patty
view post Posted on 29/6/2006, 21:28




Salve Volevo chiederti se potresti mica tradurmi questa ricetta che hai postato sul tuo sito perchè mi sembrava molto interessante.

INGREDIENTI

half onion
half spoon cooking oil
3 oz ground beef
2 spoons beaten egg
2 spoons breadcrumbs
salt and pepper
oil for deep frying
2 spoon soy sauce
1 spoon each of sugar mirin sake and water
4 quail's egg hard boiled
------------------------------------------
1) sautè the onion in the oil until translucent, let cool
2) combine the ground beef, cooked onion, beaten egg, breadcrumbs, salt and pepper
3) knead well and form into small balls
4) deep fry at 340 F for 2/3 minutes until well browned
5) place meatballs in a pan with all remaining ingredients exept the quail's eggs
6) place the meatballs on short skewers alternating with the eggs

sprinkle the rice with cod roe spinkles, garnish the meatballs skewers with quick steamed broccoli spears and sliced apple

Grazie mille :2039.gif: :post-844998-1126170829.gif:
 
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yurippe_watanabe
view post Posted on 29/6/2006, 23:30




INGREDIENTI

half onion mezza cipolla
half spoon cooking oil mezzo cucchiaio di olio per cucinare
3 oz ground beef 100 gr di carne di manzo
2 spoons beaten egg 2 cucchiai i di uova sbattuto
2 spoons breadcrumbs 2 cucchiai di briciole di pane x impanatura
salt and pepper sale e pepe
oil for deep frying olio per friggere
2 spoon soy sauce 2 cucchiai di salsa di soia
1 spoon each of sugar mirin sake and water 1 cucchiaio di mirin e 1 di acqua
4 quail's egg hard boiled 4 uova di quaglia sode
------------------------------------------
1) sautè the onion in the oil until translucent, let cool
fate soffriggere la cipolla nel oglio finke diventa trasparente e lasciate raffreddare
2) combine the ground beef, cooked onion, beaten egg, breadcrumbs, salt and pepper
mescolate il manzo, la cipolla appena soffritta, l'uovo sbattuto le briciole di pane, il salee e il pepe
3) knead well and form into small balls
impastate gli ingredienti e formate delle palline
4) deep fry at 340 F for 2/3 minutes until well browned
fatele friggere a 170 gradi per 2/3 minuti fino a che sono belle dorate
5) place meatballs in a pan with all remaining ingredients exept the quail's eggs
mettete le palline di carne in una padella con gli ingredienti rimasti escluse le uova di quaglia
6) place the meatballs on short skewers alternating with the eggs
mettete le palline su corti spiedini inframmezzate alle uova di quaglia (un ovetto, una pallina, un ovetto, una pallina...)

sprinkle the rice with cod roe spinkles, garnish the meatballs skewers with quick steamed broccoli spears and sliced apple
spruzzate il riso con furikake o semi di sesamo o cose del genere e guarnite gli spiedini con broccoli e fettine di mela

spero che adesso si capisca meglio ^^
ho messo in blu la traduzione in italiano ^^
dr ti serve qualkos altro chiedi pure, ricette semplici a base di quello ke vuoi o magari se sai il titolo di una ricetta ma che non ricordi tu scrivi che io la trovo ^^
ciaoooooooooooo

:moi: :fun: :moi: :fun: :moi: :fun: :moi: :fun: :moi: :fun: :moi: :fun: :moi:


Edited by yurippe_watanabe - 30/6/2006, 00:40
 
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AcCiOtToRiZe
view post Posted on 13/12/2006, 21:37




ciao!!! :romantic7vx.gif:
sulla tua paginetta di flickr ho trovato questa ricetta...il mio inglese è pessimo...potresti per favore tradurla?

INGREDIENTS

4 cups "sticky" white rice
1 can Spam or "luncheon meat"
6 sheets nori (dried, seasoned seaweed)
1/4 cup shoyu (soy sauce)
1/4 mirin (Japanese rice wine) - optional
1/4 cup sugar - optional
furikake (Japanese seasoning) - optional

PREPARATION
If using mirin and sugar, mix both with the shoyu in a small pot and heat to boiling, then remove from heat.
Cut Spam into 1/4 inch slices. In a medium skillet over medium heat, add the shoyu (or shoyu mixture) and fry/sauté the Spam, turning once or twice, until slightly crispy.
Using your hands, take a large handful of rice and press it into the shape of a small brick about the length and width of the spam slices and about two inches tall. Make sure your rice is not too hot! You can wet your hands and/or dust them with salt to make the shaping go smoothly. If you're a neat freak, use plastic wrap.
If using furikake, sprinkle it on/around your rice brick.

Place a slice of Spam on top of your rice brick, and wrap both with a sheet of nori. Enjoy!


grazie mille!!! :1073.gif:
 
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yurippe_watanabe
view post Posted on 15/1/2007, 02:02




ciao Ciotto !
vai sul nuovo blog dentro al sito, penso di averla tradotta e messa la ^^
se non la trovi riscirvimi ma penso davvero che ci sia ^^

:onemore: :fun: :onemore: :fun: :onemore: :fun:
 
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4 replies since 26/6/2006, 10:28   1059 views
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